NL - EN - FR

Yes we do!

Dé dag waar jullie samen over gedroomd hebben en een leven lang zullen koesteren… Feriatus begeleidt jullie graag in dit proces. We vertellen het verhaal van jullie liefde aan de genodigden en vertalen dit in een prachtig concept. Wij staan garant voor exclusieve, unieke en onvergetelijke huwelijksfeesten met een persoonlijke touche. Details zijn voor ons geen details, want voor minder dan perfectie gaan we niet.

How we strive to jive

Home...

Wil je dé dag van jullie leven in stijl vieren en mag het dat tikkeltje meer hebben?Dan is Feriatus je gedroomde ‘huwelijkspartner’! Feriatus staat garant voor exclusieve, unieke en onvergetelijke huwelijksfeesten met een persoonlijke touche. We toveren elke locatie om tot een fabelachtige droomsetting. Onze professionals luisteren naar jullie wensen en jullie verwachtingen overtreffen, is hun doelstelling. Bij Feriatus is jullie exclusieve huwelijksfeest in de goede handen van Nadine Winten en haar team. Details zijn voor ons geen details, voor minder dan perfectie gaan we niet.

Or abroad...?

Wat dacht je van La Douce France of La Bella Toscana of ...? Ook voor een huwelijk in het buitenland regelt Feriatus alles tot in de kleinste details. Een huwelijk bestaat vaak uit enkele dagen waarop we je gasten meenemen doorheen jullie liefdesverhaal. We zorgen voor de accommodaties, een ontvangst met bijpassend welkomstdiner, gevolgd door jullie grote dag. En om af te sluiten laten we de gasten nog genieten van een heerlijke brunch. We plannen de dagen met jullie gasten tot in de kleinste details en volgens jullie persoonlijke wensen.

Feriatus beschikt over een uitgebreide portefeuille van exclusieve locaties in het buitenland. Zonnige, sprookjesachtige, indrukwekkende locaties die doen dromen! Gaande van kastelen in Frankrijk tot een idyllische wijngaard in Toscane.

Zowel qua locatie als organisatie, heeft Feriatus het allerbeste te bieden. Feriatus heeft de ervaring, knowhow en connecties om het koppel en de genodigden een onvergetelijk huwelijkservaring te bieden. Met plezier en vooral veel knowhow neemt Feriatus alles uit handen en zorgt ervoor dat jullie droomhuwelijk vlekkeloos verloopt. We laten niets aan het toeval over. Met talloze gerealiseerde droomhuwelijken in Italië, Frankrijk, Spanje en Monaco op haar palmares, heeft ze een reputatie hoog te houden. Het niet voor niets dat Feriatus in gespecialiseerde media zoals het ‘Discover Benelux Magazine’ geboekstaafd staat als één van de vijf beste huwelijksbedrijven.

From beginning to end

1 Nice to meet you

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de eerste ideeŽn en om een duidelijker beeld te krijgen van jullie wensen en verwachtingen. Ook bekijken we samen waar het feest kan doorgaan. Kan het event op jullie terreinen plaatsvinden of gaan we op zoek naar een passende locatie?

2 Let's write the storyline of your event

We starten nadien met het uitschrijven van de verhaallijn van jullie event. Op basis hiervan wordt een gedetailleerd concept uitgewerkt met een bijhorende budgettering, duidelijk en transparant.

3 Let the preparations begin

Na jullie akkoord gaan wij aan de slag met ons netwerk van leveranciers en onze eigen creativiteit om jullie het event te bezorgen dat jullie verwachtingen zal overtreffen. Aan creatieve, unieke en innoverende ideeŽn geen gebrek bij Feriatus. Tijdens deze fase houden we geregeld overleg met de opdrachtgever. Deze wisselwerking met de klant vinden we erg belangrijk.

4 The scenario of the day

Wanneer alle beslissingen genomen zijn, stellen we een gedetailleerd draaiboek op zodat jullie de vorderingen van het evenement van nabij kunnen volgen. We schrijven ook een technisch draaiboek uit voor onze onderaannemers en dat in samenspraak met de opdrachtgever.

5 Let us build it up

Tijdens de gehele opbouw zijn wij zelf aanwezig. We assisteren bij opbouw en decoratie volgen onze leveranciers van nabij op en sturen bij waar nodig.

6 Le moment suprÍme

En dan breekt de dag van het event aan… Het verhaal is nu klaar om aan de gasten te brengen. Wij zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

7 The afterglow

We bouwen snel en keurig af en regelen de volledige nazorg van het event. Het is tevens de bedoeling om ook na een event te kunnen nagenieten samen met jullie gasten. Zo zorgen we ook voor de ‘after-marketing’ op basis van fotomomenten op bijvoorbeeld sociale media of het uitgeven van een gelegenheidspublicatie.

Their stories

The Enchanted Wedding of Silke & Lara 

Voor het driedaags huwelijksweekend van Silke en Lara reisden heel wat internationale gasten naar Brussel. In het Amigo hotel verbleven de gasten in alle comfort gedurende het ganse weekend. De eerste avond organiseerden we een foodtruck festival waarbij de gasten allerlei Belgische lekkernijen konden proeven. Op zaterdag werden de gasten naar de huwelijkslocatie gebracht. Silke en Lara gaven elkaar het ja-woord in het park van Beersel midden in de prachtige natuur. Daarna werden de gasten in de feestzaal verwelkomd voor een magisch diner en avondfeest met als thema Shakespeare. Op zondag werd afscheid genomen van de gasten met een brunch. 

The Elegant Garden Wedding of Laurence & Pieter

Laurence en Pieter gaven elkaar het ja-woord in gezelschap van hun familie en vrienden. Hierna werden de genodigden op het plein voor de kerk getrakteerd op een glaasje bubbels. Daarna waren de gasten uitgenodigd in de feestzaal. We toverden deze om tot een tuin vol echte bomen waar het koppel samen met hun gasten genoten van een receptie, diner en dansfeest. 

The Magical Wedding of Evi & Nicolas in La Douce France

Voor het huwelijk van Evi en Nicolas reisden we met hun dichte familie en vrienden naar Frankrijk voor een magisch weekend. Op de verwelkomingsavond verwenden ze de genodigden met een kaas en wijn avond. Op hun huwelijksdag zorgden we voor een muziekgroep op het plaatstelijke dorpsplein. Er werd samen gedanst en gezongen. Daarna genoten de gasten van een heerlijk diner en avondfeest. De volgende dag werd afscheid genomen met een heerlijk ontbijt in kamerjas. 

The Romantic Wedding of Ellen & Lieven in La Douce France

Voor hun huwelijk nodigden Ellen en Lieven hun vrienden en familie uit in Frankrijk. De eerste avond genoten het koppel en de gasten van een etentje in de wijnvelden. Op de huwelijksdag gaven Ellen en Lieven elkaar het ja-woord in een prachtig kerkje. Dit werd gevolgd door een receptie, diner en natuurlijk kon een dansfeest niet ontbreken. 

CONTACTEER ONS