NL - EN - FR

Make it everlasting!

Een doop, communie, jubileum, verjaardag… Stuk voor stuk schitterende mijlpalen in ons leven die we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Wilt u deze speciale gebeurtenissen vieren met uw geliefden? Bent u op zoek naar dat tikkeltje extra cachet? Feestdesigner Feriatus beheerst de kunst van het feesten tot in de allerkleinste finesses. We willen mensen verrassen en dromen waarmaken. We gaan met alle middelen en verbeelding de uitdaging aan om met passie en professionalisme een weergaloos concept af te leveren.

How we strive to jive

Familiefeesten

Feriatus beheerst de kunst om een familiefeest om te toveren tot een intieme, ongedwongen en heuglijke belevenis. Met aandacht voor de juiste sfeertoetsen en klemtonen stelt Feriatus alles in het werk om een fantastisch familiefeest te garanderen. Met een creatieve en persoonlijke aanpak zal Feriatus op vakkundige wijze uw feest tot in de kleinste details uitwerken. Jong en oud kunnen samen in stijl genieten. U en uw familie zullen er nog jarenlang met warmte aan terug denken.

Communies en lentefeesten

Feriatus realiseert fantastische, creatieve communiefeesten en lentefeesten waarbij alle aanwezigen aan hun trekken komen. Van grootouders tot speelkameraadjes en adolescenten. Maar uiteraard staat de communicant centraal. Daarom zullen wij kosten noch moeite sparen om uw oogappel een dag te bezorgen die hij/zij haar leven lang zal herinneren. Stijlvolle communiefeesten op maat van de communicant zijn onze specialiteit. Feriatus creëert een uniek concept waarbij de hobby’s of interesses van het kind een centrale rol krijgen. Van een sprookjesachtig communiefeest in Alice in Wonderland-stijl tot een indrukwekkend feest met Japanse mangafiguren, werkelijk alles is mogelijk bij Feriatus.

Babyborrels en doopfeesten

Een heuglijke gebeurtenis als een doopfeest is altijd een speciale hoogdag voor ouders, familie en vrienden. Feriatus regelt alle aspecten van het gebeuren: van de doopceremonie tot een verzorgde lunch of diner achteraf. U kunt ten volle genieten van het feest terwijl Feriatus met plezier en op professionele wijze alle beslommeringen uit uw handen neemt. Wij weten de juiste sfeer te genereren, de juiste keuzes te maken, met ons kritische oog voor detail het verschil te maken waardoor het doopfeest van je oogappeltje net dat tikkeltje ‘extra’ krijgt.

Their stories

The amazing babyshower of Romée

De geboorte van het eerste kindje van Hans en Lauren werd gevierd op de prachtige Hoeve Amory in Damme. Tijdens deze warme zomerse dag werd Romée in kleine kring gedoopt. Vanaf de middag werd het gezelschap aangevuld met vrienden om het vervolgens tot een waar feest te doen ontpoppen.  

The Boho Chic Birthday Party of Mirella

Voor het feest ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Mirella werkten we samen met tweesterrenrestaurant Centpourcent. We brachten in hun tijdelijke locatie de Boho stijl helemaal tot leven.

The Italian Communion of Judith

Judith en haar ouders zijn helemaal weg van Italië. Dus gingen we bij Feriatus aan de slag met dit thema. Tot in het kleinste detail zorgden we ervoor dat de gasten zich in het Zuiden waanden: boven de tafels hingen wijnrangen met echte druiven, Italiaanse muziek werd live gespeeld, de photobooth was een muur vol echte tomaten,... en tot slot gingen de gasten naar huis met een leuke goodiebox vol groenten en een leuk recept! 

The Family Foodtruck Festival

De hele familie samenbrengen voor een sfeervol foodtruck festival, dat was de wens van Carine en Marc. In een gemoedelijke sfeer met pianomuziek op de achtergrond genoten de gasten van heerlijke gerechtjes die ze konden halen bij de diverse foodtrucks. 

The Tropical Ibiza-themed Communion of Nanou 

'Yeah we're going to Ibiza!' is wat Brenda, Nanou en Jo dachten en ze wilden graag al hun genodigden meenemen. We brachten de heuse Ibiza-sfeer naar hun tuin. De gasten waanden zich echt op het Spaanse eiland. 

The Sunflower Birthday Party

Naar aanleiding van hun nieuwe woonst én hun 25-jarig huwelijk organiseerde Feriatus een heus zonnebloemenfeest in een prachtige tent in de tuin van de organisatoren van het feest zelf. De tafelschikking was elegant en sober, de zonnebloemen op de tafels zorgden voor een zonovergoten wow-effect.

The Greenery Christening of Celeste

Het doopsel van Celeste ging door in de tuin tussen het groen. Prachtige bloemsierkunstwerken waren de blikvangers van de feestlocatie. De genodigden genoten in een aangename sfeer van de doop-ceremonie in een prachtige setting gevolgd door een heerlijke lunch. 

 

The Festival Communion of Louise

Een heus festival, dat was waar Louise van droomde. We bouwden haar tuin om zodat de festivalsfeer helemaal tot leven kwam. De genodigden kregen hun festivalbandje toegestuurd als uitnodiging en natuurlijk werd er tot in de vroege uurtje gedanst. 

The Christening of Gabriel in La Douce France

Voor het doopfeest van Gabriel werden de gasten uitgenodigd in het zonnige Frankrijk. In een traditioneel kerkje werd het doopsel gegeven en daarna werden de gasten verwend met een heerlijk lunch in een prachtig landschap. 

The Family Party "At the seaside"

Voor hun 50ste huwelijksverjaardag wilden Monique en André hun familie en vrienden eens goed verwennen. Over het thema moest niet lang nagedacht worden want ze zijn dol op het strand en de zee. Ze vertoeven hier vaak met hun kinderen en kleinkinderen. Feriatus bracht een heus strand- en zeelandschap tot leven. 

CONTACTEER ONS CONTACTEER ONS