NL - EN - FR

Make it sm'ART!

Feriatus helpt je graag met het ontwerpen van authentieke concepten voor een efficiënte communicatie.

Voor bedrijven schrijven we samen met jullie de strategie uit die past bij de identiteit van het bedrijf en verwerken dit het event.

Voor huwelijken of feesten die andere mijlpalen in het leven vieren creëren we jullie verhaal: van een prachtige Save The Date tot een tafel met unieke kunstobjecten of bloemsierkunst. We stellen samen met jullie het verhaal scherp en brengen het op een passende manier.

How we strive to jive

Kunst staat voor strategisch in communicatie

Communicatie en verhalen brengen zit in ons DNA. We nemen de genodigden écht mee in het verhaal dat jullie willen brengen. Nog meer dan de esthetische perfectie willen we de gasten raken met unieke concepten, zodat ze de ervaring nog lang met zich meedragen. Dit door het in verschillende aspecten te laten terugkomen. Gaande van een jubileumboek tot een kunstwerk als blijvende herinnering aan het feest. Levendige herinneringen verbinden mensen en dat is wat we willen bereiken.

Graag dompelen we ons onder in de wereld van elke klant om een kunstzinnig concept op maat te bedenken. We werken samen met verschillende kunstenaars om jullie event net dat tikkeltje meer te geven. Daarnaast brengen we ook prachtige bloemsierkunsten in onze feesten.

Their stories

A touch of art 

Feriatus wil zich graag onderdompelen in de wereld van elke klant om een kunstzinnig concept op maat te bedenken. Johan Bruninx' mashup-kandelaars met godzilla's en robots zorgen bijvoorbeeld voor een wow-effect op de feesttafel. We kunnen met verschillende kunstenaars samenwerken zoals Daisy Bomans, Koen Van Mechelen,… maar ook wie niet van kunst houdt, kan op Feriatus rekenen om een creatief thema te vinden dat het feest uniek maakt.

I must have flowers, always & always.

Graag brengen we kunstwerken met bloemen in onze feesten. We worden graag uitgedaagd om bloemsierkunst te verwerken in de concepten die we voor je bedenken. Samen met ons team van bloemisten is geen uitdaging te groot en brengen we je dromen tot leven. 

Because the details are not the details. They make the design.

Feriatus helpt je graag met al je grafisch werk: van een prachtige save the date of uitnodiging tot een mooi afscheidsgeschenk voor de genodigden. 

CONTACTEER ONS CONTACTEER ONS