NL - EN - FR

Etiquality

Met trots stelt Feriatus haar etiquette school ‘Etiquality’ voor.

Etiquette is geen wetenschap. Respect, beleefdheid en het de ander zo eenvoudig mogelijk maken: daar draait het om. Niet alleen aan tafel, in élke sociale gelegenheid.

Daarom zijn deze interactieve masterclasses in etiquette van Feriatus een meerwaarde voor het leven. De flair, finesse en het zelfvertrouwen die je hier in de vingers krijgt, komen elke dag van pas. Thuis, onder vrienden en op het werk.

 

Etiquette for adults

Masterclass etiquette: gasten ontvangen & tafel decoratie *kersteditie

Waar leren, door te doen, centraal staat. 

Jij houdt van klasse en verfijning. Of je nu thuis een evenement organiseert, voor klanten of voor collega’s. Nu wil je dat stapje verder gaan. En je gasten onderdompelen in die luxueuze sfeer van elegantie, respect, comfort en ontzorging. Zeker tijdens de kerstdagen. 

Voor jou saaie tafeldecoratie meer. Geen gemors met de oesters op een plateau fruits de mer. Geen onzekerheid over waar je je broodje moet leggen.

Gasten ontvangen en tafel decoratie *kersteditie: na deze interactieve masterclasse in etiquette heb jij de nodige finesse, elegantie en het zelfvertrouwen om van elk (kerst)evenement een succes te maken.

 

Creëer zelf de mooiste kersttafel.

Hoe maak je je iets eigen? Niet door in een muf leslokaal naar uren theorie te luisteren.

Wel door je erin onder te dompelen. Het te beleven. Te proeven van a tot z. Dat is precies wat we tijdens deze etiquette-masterclass doen. Alle tips en praktische vaardigheden beleef, herleef en leer je al doende. Vanaf het binnenkomen, tot aan het vertrek. Dat doen we twee keer in december op donderdagavond net voor de feestdagen. Zodat jij al het geleerde gelijk tijdens de kerst in de praktijk kan brengen. 

Creëer de mooiste tafels

Er is niets zo vervelend als een tafel moeten decoreren, terwijl je twijfelt over alles! Waar staat het wijnglas precies? Hoe plaats ik de bloemstukken? Wat staat er op de naamkaartjes?  

Als attente gastvrouw of -heer laat jij niets aan het toeval over. Jouw tafel ziet er schitterend uit volgens de regels van de kunst. Na deze masterclass ben jij een stralend baken vol zelfvertrouwen die iedere gast weet te verwonderen, elk event opnieuw.

Tafelen in stijl  

Je gasten een warm welkom geven, entertainen en weer in de auto helpen is één ding. Tafelen in stijl een tweede. Waar leg je je servet? Hoe eet je je broodje? Welke vork gebruik je eerst?

Klassevol dineren heeft na deze masterclass geen geheimen meer voor jou. Na vanavond belichaam jij het neusje van de zalm qua elegantie en verfijndheid.

Doe jezelf en je gasten een plezier. En geef ze iets prachtigs om over na te praten.

 

Concreet leer je: 

●  Een zelfverzekerde gastvrouw te zijn

●  Tafelschikking

●  Tafeldecoratie

●  De perfecte kersttafel te dekken

 

Voor wie is deze masterclass? 

Ga samen met Nadine aan de slag om de perfecte tafel te creëeren. Deze masterclass is voor mensen die geloven in kwaliteit en verfijning in elk aspect van hun leven. Zeker tijdens de kerstdagen.

Data

Donderdagavond 8 december 2022 - 19u - 21u  

Donderdagavond 15 december 2022 - 19u - 21u  

 

Jouw investering en reservering

Jouw deelname aan deze masterclass *kersteditie bedraagt €125,00.

(dit is mogelijk op factuur)

 

De masterclasses gaan door op het kantoor van Feriatus in Antwerpen (Jan Van Rijswijcklaan 98). Reserveer jouw plekje via info@feriatus.be of neem telefonisch contact op met Nadine (0032 475 76 73 76).

CONTACTEER ONS