NL - EN - FR

Shine on them!

Een event organiseren voor je klanten of personeel gaat verder dan het feest zelf. Met een duidelijke visie voor ogen kan het een mooie bijdrage leveren aan een lange termijn (ver)binding met je essentiële relaties. Feriatus zorgt er steeds voor dat het evenement een mooi visitekaartje wordt voor het bedrijf. Dit kan zowel een uniek bedrijfsfeest zijn als een intieme 'experience'. We leveren een 'full service' concept af voor personeelsfeesten, productlanceringen en meer. Maar staan je ook graag bij in het uitwerken van exclusieve, intiemere high-end ervaringen. 

How we strive to jive

Corporate Events

Een event organiseren voor je klanten of voor je personeel gaat verder dan het feest zelf. Met een duidelijke visie voor ogen kan het een mooie bijdrage leveren aan een lange termijn (ver)binding met je essentiële relaties.

Feriatus heeft de juiste ervaring in huis en kan je helpen bij het uitwerken van de positionering tot en met de realisatie. Zo heeft elk type bedrijfsevenement zijn doel en vereist het een eigen aanpak: personeelsfeesten, productlanceringen, jubileumvieringen, … Feriatus zorgt er steeds voor dat het evenement een mooi visitekaartje wordt voor het bedrijf.

Zowel in-house als op locatie creëren wij de beleving die bij je past. Creatief gaan we aan de slag met elk idee ongeacht de omvang of het budget van het evenement.

“Onmogelijk” staat niet in ons woordenboek. Elk concept wordt tot in de perfectie gefinetuned en op elk evenement streven we naar dat ‘Moment Suprême’ zodat jullie genodigden er nog lang zullen over napraten.

It’s all about Customer Intimacy
& Employer Branding

‘Customer centric’ of ‘employer branding’ is ‘Key’. Een bedrijfsfeest organiseren moet ervoor zorgen dat relaties met klanten en personeel versterkt wordt. Wij staan jullie graag om exclusievere en intiemere high-end ervaringen uit te werken als basis voor deze lange termijn klantenrelatie of erkenning voor een hardwerkend team. We zorgen voor een totaalbeleving die hen nog lang zal bij blijven. Als een butler zijn we present om ervoor te zorgen dat alles feilloos verloopt voor jezelf, je bedrijf en je genodigden. Geen detail ontsnapt aan ons oog.

Zo halen we je genodigden bijvoorbeeld in stijl op en nemen we hen mee voor een exclusieve rondleiding op een kunstbeurs gevolgd door een gastronomisch diner in een sterrenzaak. Of, we plannen een exclusieve incentive naar Frankrijk met een bezoek aan een authentieke oesterkwekerij, een lunch op het strand en een diner in het midden van de wijnvelden bij de ondergaande zon.

From beginning to end

1 Nice to meet you

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de eerste ideeŽn. Op die manier krijgen we een duidelijker beeld van jullie wensen en verwachtingen. We bekijken samen waar het feest kan doorgaan. Kan het event op jullie terreinen plaatsvinden of gaan we op zoek naar een passende locatie?

2 Let us write the story of your event

We starten nadien met het uitschrijven van de verhaallijn voor jullie event. Op basis hiervan wordt een gedetailleerd concept uitgewerkt met een bijhorende budgettering, to-the-point en transparant.

3 Let the preparations begin

Zodra we jullie akkoord hebben, gaan wij aan de slag met ons netwerk van leveranciers en onze eigen creativiteit om jullie het event te bezorgen dat jullie verwachtingen zal overtreffen. Aan creatieve, unieke en innoverende ideeŽn geen gebrek bij Feriatus. Tijdens deze fase houden we geregeld overleg met de opdrachtgever. Deze wisselwerking met de klant vinden we erg belangrijk.

4 The scenario of the day

Wanneer alle beslissingen genomen zijn, stellen we een gedetailleerd draaiboek op zodat jullir de vorderingen van het evenement van nabij kan volgen. We schrijven ook een technisch draaiboek uit voor onze onderaannemers en dat in samenspraak met de opdrachtgever.

5 Let us build it up

Tijdens de gehele opbouw zijn wij zelf aanwezig en assisteren met opbouwen en decoreren en volgen onze leveranciers van nabij op en sturen bij waar nodig.

6 Le moment suprÍme

En dan breekt de dag van het event aan… Het verhaal is nu klaar om aan de gasten te brengen. Wij zijn aanwezig om alles in goede banen te leiden zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

7 The afterglow

We bouwen snel en keurig af en regelen de volledige nazorg van het event. Het is tevens de bedoeling om ook na een event te kunnen nagenieten samen met jullie gasten. Zo zorgen we ook voor de ‘after-marketing’ op basis van fotomomenten op bijvoorbeeld sociale media of het uitgeven van een gelegenheidspublicatie.

Their stories

Capertino 

Capertino stelde in een stijlvolle setting alle nieuwe producten voor aan hun klanten. Feriatus had de eer dit event voor hen te organiseren. We verzorgden voor de klant een setting waarin de producten gepresenteerd werden in een kleurrijke opstelling te midden van prachtige bloemen. 

Essers

Feriatus verraste zaakvoerder Hilde Essers en haar personeel met een bijzonder verjaardagsfeest op een niet alledaagse locatie: een verlaten psychiatrische instelling zorgde voor een mystieke, ongedwongen, maar gezellige sfeer. 

 

Orthopedische schoenenfabrikant 

Voor het grote openingsfeest van een zaak gespecialiseerd in orthopedische schoenen werkten we rond een Charlie Chaplin-thema.  De reden is meteen duidelijk: Chaplin sukkelde immers zelf jaren met problemen aan zijn voeten. Hij droeg de voorlopers van de orthopedische schoenen van vandaag. De gasten werden voor de gelegenheid volledig ondergedompeld in de wereld van de ‘roaring twenties’.

Alro group

Feriatus transformeerde voor het feest van Alro goup de feestzaal in een spectaculaire circustent. Waarzegsters en steltenlopers verbaasden de gasten en bezorgden hen een onvergetelijke herinnering. Als 'top of the bill' zorgde Boogie Boy voor een verrassend optreden. Amusement verzekerd! 

Carrefour

René, zaakvoeder van verschillende winkels van keten Carrefour nodigde zijn personeel uit om hen te bedanken voor hun jarenlange trouwe dienst. Dat deden we natuurlijk in een gepast thema. Aan alle details werd gedacht: denk aan tafelnamen als ‘groenten en fruit’ en ‘droge voeding’. Ambiance verzekerd!

Heftrucks Van Dorpe

De bedrijfsleider van Heftrucks Van Dorpe werd 50 jaar. Deze speciale verjaardag wilde hij graag ook vieren met zijn klanten en medewerkers. Voor deze gelegenheid toverde Feriatus de bedrijfshal om tot een prachtig safaridecor waarin alle details klopten. 

Vogten Staal 

Isabelle & Pieter gaven elkaar het ja-woord. Hun klanten en leveranciers nodigden ze uit op een receptie gevolgd door een walking diner.

CONTACTEER ONS CONTACTEER ONS