NL - EN - FR

Meet Nadine Winten

Nadine Winten, gerenommeerde event planner en auteur van inspiratieboeken “De perfecte tafel” & “Het perfecte feest” is jouw aanspreekpunt. Als een van de eerste feestdesigners in België weet ze als geen ander de organisatie van een event tot in de kleinste details te bedenken. Met meer dan 18 jaar ervaring staat Nadine internationaal bekend als ‘The most luxurious weddingplanner & eventdesigner’. Nadine bezit over een feilloze 'feeling' om de perfecte sfeer en classy uitstraling van een evenement neer te zetten. Een creatief, blijvend verhaal - met een tikkeltje extra magie - creëren, dat is de uitdaging.

Evelien Moldenaers

Evelien Moldenaers ontmoette Nadine toevallig op een van haar prachtige feesten en meteen was er een klik tussen beiden. Al snel groeiden er een samenwerking en kreeg Evelien de beste leerschool en praktijkervaring. Evelien neemt nu de administratieve taken waar alsook het mee coördineren van de feesten. Ze droomt ervan om op een dag in Nadine’s voetsporen te treden. 

Stephan Bruninx

Stephan Bruninx staat al meer dan 30 jaar in de communicatiebranche. Eerst als mede-oprichter van toenmalige Slangen en Bruninx, vervolgens als Customer Liaison Manager bij Filmnet, directeur nieuwe media bij Concentra en mede-oprichter van reclamebureau Hands. “Creatief zijn houdt me jong”

Onze missie & waarden

Van A tot Z en tot in de allerfijnste details creëren we high-end events. En ja, de kleinste details maken wel degelijk het verschil. We ontwerpen totaalconcepten met klasse, helemaal op maat van de klant. Elk feest is voor Feriatus een exclusief gegeven. We hebben oog voor detail en werken steeds stipt. Gebruikmakend van de juiste decoratie en styling slagen we erin om telkens een onvergetelijke setting te verwezenlijken. We zorgen er steeds voor dat de klant de voorbereidingen vanop de eerste rij mee vorm kan geven. We zijn flexibel bereikbaar en onze betrokken, persoonlijke aanpak is uniek.

CONTACTEER ONS